A Vojvodina kapuját védő Željko Brkić hullott ki az utolsó rostán, véglegessé vált a Dél-Afrikába utazó huszonhárom fős keret. Ez azt jelenti, hogy csak két olyan játékos van, aki a szerb bajnokságban futballozik.

kapusok:
Vladimir Stojković (Wigan), Bojan Isailović (Zaglebie Lubin), Andjelko Djuričić (Leiria)

védők:
Branislav Ivanović (Chelsea), Antonio Rukavina (1860 München), Nemanja Vidić (Manchester United), Neven Subotić (Borussia Dortmund), Aleksandar Luković (Udinese), Ivan Obradović (Real Zaragoza), Aleksandar Kolarov (Lazio/Real Madrid)

középpályások:
Dejan Stanković (Internazionale), Nenad Milijaš (Wolverhampton), Miloš Krasić (CSZKA Moszkva), Milan Jovanović (Standard Liege), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Zdravko Kuzmanović (VfB Stuttgart), Zoran Tošić (1. FC Köln), Gojko Kačar (Hertha BSC), Radosav Petrović (Partizan Beograd)

csatárok:
Nikola Žigić (Birmingham), Marko Pantelić (Ajax Amsterdam), Danko Lazović (Zenit), Dragan Mrdja (Vojvodina)

1 komment

Címkék: keret kapusok csatárok védők középpályások

A bejegyzés trackback címe:

https://hajraszerbia.blog.hu/api/trackback/id/tr882049033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Žďárský 2010.06.02. 12:03:14

Alighanem ezzel a csapattal kapcsolatban kevés embernek lehet hiányérzete, alighanem ők per pillanat a legjobb bevethető szerb játékosok. Talán csak Dragutinović hiányzik, de ő meg alighanem megsérült. Talán lehet reménykedni egy, a legutóbbi nullázásnál valamivel acélosabb eredményben. 4 ponttal akár tovább is lehet innen jutni...
süti beállítások módosítása