Elnézést kérek a hosszú szünetért, nagyon szakadozott az internetszolgáltatás Belgrádban, ráadásul a šljivovica is elfogyott, napokig vadásztam állandó szállítóimat, a Bogdanović családot. De most feltankoltam, ez a húsz liter talán kitart a világbajnokság végéig.

A legfontosabb pillanatban tértünk vissza, a mieink ugyanis tízórányi repülés után épségben megérkeztek Dél-Afrikába, majd elfoglalták a szállást Johannesburg Parktown nevű negyedében. A Sunnyside Hotel alig negyven kilométerre fekszik a vasárnapi, Ghána elleni mérkőzés színhelyétől, a pretoriai Loftus Versfeld stadiontól. Ez Dél-Afrika egyik legrégebbi sportlétesítménye, 1903 óta rendeznek itt versenyeket, jelenleg ötvenezer néző fér el benne. A 16 órakor kezdődő meccset az argentin Hector Baldassi vezeti majd.

Ausztriai túránk nem úgy sikerült, mint ahogyan azt terveztük, de Ghána sem lehet büszke a főpróbára. Március 3-án 2:1-re kikaptak a bosnyákoktól, majd egy hét múlva jött egy csúnya vereség (4:1) a bombaformában lévő hollandok ellen, végül szombaton egy góllal legyűrték a lett válogatottat.

Tippünk: Szerbia-Ghána 2:0 (1:0)

update: majdnem elfelejtettem, hogy még szombaton Belgrádban 4:3-ra megvertük Kamerunt, itt a meccs összefoglalója (kösz, schuetoe)

2 komment

Címkék: világbajnokság felkészülés aleksandar kolarov

A bejegyzés trackback címe:

https://hajraszerbia.blog.hu/api/trackback/id/tr182067338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pacho · http://pacho.blog.hu 2010.06.10. 19:10:02

Azért 4:09nél az a kamu tizi bármelyik wattsba beférne. Ez csak azért 4:3 mert 45 fokba Kamerun felé lejtett a hazai pálya. Persze oké ez egy szerb drukker blog, de ha kicsit jobban megnézitek a meccset, közötök nem volt hozzá.
süti beállítások módosítása