Nincs mentség arra, ami szombat este Klagenfurtban történt.

Korábban azt írtuk, még a döntetlen is kínos lenne Új-Zéland ellen, de a világbajnokság egyik legszerényebb képességű csapata ellen elért 0:1, néhány magáról megfeledkezett szerb szurkolóval fűszerezve maga a szégyen. Kár tagadni, nekünk köszönhető a szombat legnagyobb szenzációja.

A mutatott teljesítményre még Stanković, Ivanović, Krasić és Jovanović hiánya sem magyarázat. A francia L'Equipe azt írta, hogy a BL-győztes középpályás komoly sérüléssel bajlódik, de a csapatkapitány csak nevetett az értesülésen. "Nem tudom, honnan vették ezt az őrültséget. Orvosi vizsgálaton voltam, amin a többiek már Belgrádban átestek. Csak fél hatkor, a meccs idején volt szabad időpont Klagenfurtban" - mondta Stanković.

Radomir Antić szövetségi kapitányt nem zaklatta fel a váratlan vereség. Dicsérte Új-Zélandot, mert felkészültek és motiváltak voltak, míg a saját csapatától a támadások befejezését hiányolta. Azt mondta, minden másként alakult volna, ha a megszokott felállásban játszunk, de nem akart kockáztatni Krasić és Jovanović beállításával. "Természetesen győzni szerettünk volna, de az ehhez hasonló mérkőzéseken nem az eredmény a legfontosabb" - közölte Antić.

A meccs kulcsembere, a 22. percben gólt szerző Shane Smeltz szerint a "kivik" nem fognak elszállni a sikertől, de önbizalmat meríthetnek belőle.

2 komment

Címkék: edzőtábor új zéland felkészülés

A bejegyzés trackback címe:

https://hajraszerbia.blog.hu/api/trackback/id/tr372042584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriston27 2010.05.31. 01:35:39

hát... talán majd a VB-n. ha fele akkorát tud alkotni a csapat, mint a fanatikusok a belgrádi lelátókon, biztos a siker.

Firi 2010.05.31. 11:29:49

Szörnyű ez az eredmény, de inkább ilyenkor mint a VB-n! Hajrá Szerbia!
süti beállítások módosítása