Radomir Antić szövetségi kapitány szigorúan felemelte a mutatóujját. Arra figyelmeztette a fiúkat, hogy Új-Zéland ellen nem fogad el semmilyen alibizést, a szombati meccsen csak a győzelem jöhet számításba.

A FIFA legfrissebb világranglistáján a tizenötödikek vagyunk, ellenfeleink a hetvennyolcadik helyen szerénykednek. Szóval, a döntetlen is kínos lenne.

Ivanović nem lép pályára, Krasić és Jovanović kisebb sérüléssel bajlódik, de a többiek szomjaznak a sikerre. A klagenfurti felkészülési mérkőzés fő célja, hogy kipróbáljanak egy formációt. Fogalmazhatnánk úgy is, ahogyan a népszerű online stratégiai játékban szokás: ilyenkor még nem baj, ha a csapat szervezettsége a szünetben gyenge szintre esik vissza.

"A világbajnokság előtt három bemelegítési lehetőségünk van, meg kell mutatnunk, hogy komoly ellenfelek vagyunk" - mondta Antić, mielőtt elhagyták volna a festői szépségű bázist.

A meccs 17:15-kor kezdődik, a belgrádi RTS 1 televízió élőben közvetíti.

A verbális hadviselést a csapatkapitány, Dejan Stanković is elkezdte. Szerinte a válogatottnak több olyan képességű tagja van, mint a Bajnokok Ligája döntőjében két gólt szerző Diego Milito. Példákat nem említett.

2 komment

Címkék: edzőtábor új zéland felkészülés

A bejegyzés trackback címe:

https://hajraszerbia.blog.hu/api/trackback/id/tr542038015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schuetoe 2010.05.29. 18:04:18

félidőben 0-1 :)
ez hogy sikerült?
süti beállítások módosítása