Egészen Kufsteinig repültünk, hogy gyógyírt találjunk a szombati vereség fájó sebeire. Ott a lengyelek vártak ránk piros mezben és szakadó esőben.

Nemanja Vidić gyomorfájdalmai miatt kihagyta a mérkőzést, a kapuba a Lengyelországban játszó Isailovićot állították Stojković helyett.

Kemény iszapbirkózás alakult ki, de úgy tűnt, ezt a lengyelek bírják jobban. A 16. percben Subotić, egy perccel később a gólvonalon álló Kolarov tisztázott.

A fiúk körülbelül fél óra elteltével rájöttek, hogy ezen a terepen nehéz kergetni a labdát, sokkal szórakoztatóbb egymást gyötörni. Pompás becsúszásokban gyönyörködhettünk, egy-két keményebb belemenés után lökdösődés is kialakult. Kisebbfajta csoda, hogy nyílt lábszártörés nélkül megúsztuk.

A legnagyobb helyzetet Pantelić hagyta ki a 72. percben, amikor egy keresztpassz után négy-öt méterről képtelen volt betalálni az üres kapuba.

Két felkészülési meccs után elmondhatjuk, a góllövő cipőinket ellopták, de legalább a szurkolóink fasza gyerekek. Ezúttal is beszaladt egy testvérünk, elégedetten körülnézett, majd a feje fölött diadalittasan összekulcsolta a kezét.

Ja, és természetesen félmeztelen volt.

Szerbia - Lengyelország 0:0

1 komment

Címkék: lengyelország felkészülés barátságos

A bejegyzés trackback címe:

https://hajraszerbia.blog.hu/api/trackback/id/tr302051858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriston27 2010.06.08. 15:19:20

drukkolok neked Milojko, remélem nem el a kedved a blog írásától.
süti beállítások módosítása