Idén Dejan Stanković a szerb válogatott legsikeresebb és legboldogabb tagja. Triplázott az Interrel: az olasz bajnoki- és kupagyőzelem után a Bajnokok Ligáját is megnyerte. A 31 éves középpályás csereként állt be a madridi döntőben, Chivut váltotta a 68. percben.

A lefújás után valahonnan előkerült egy szerb zászló, Stanković azzal ünnepelt, még a díjátadón is viselte. Igaz, egyszer leesett a válláról, éppen a kulcsfontosságú pillanatban: amikor felemelte a BL-trófeát (8:51-nél látható a jelenet).

Stanković teljesítményét egyébként 8,47-re értékelték az eufóriában úszó Inter-szurkolók, az átlag 8,84 volt. A legmagasabb pontszámot (9,85) természetesen a két gólt rúgó Milito érte el.

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája inter bl döntő dejan stanković

A bejegyzés trackback címe:

https://hajraszerbia.blog.hu/api/trackback/id/tr262024594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása